Thursday, 29 December 2011

Gunung Lambak's

In The Name Of Allah Most Gracious Most Merciful


assalamualaikum ,
Hai semua thanks sebab sudi dtg belog baru ni,
So hari ni kita baru jerr nak update blog ni,dah lama saya tinggalkan blog ni berhabukk.
*jap tiup sikitt.puhhhhhh. 
Haa,kiwi klean :)

wokehh,kitaa berceritee pasal tujuan asal entry ni okay,
So today kita dgn family pergi mandi manda kat Gunung Lambak,
alarrrrr,Gunung Lambak jee,kat kampung kita kat Kluang,Johor.
So,gambar intro kat atas tu gambar adik kita Irfan :)
Cute tak?hew hew><

So, mari kita kenalkan family saya yang ikot keyhh

Kakak sedara,kak eiyra :)

 Cousin Alif(baju biru) dgn Zudin(hitam)  :)
My kakak Sedara Fadlin Aqilah H

 My Siblings
From left Sarah(the second one) and Irfan (the last one)
Me? ><

and mestilah the last thing gambar saya kan :)



Hurmm,nanti bile2 free kita update lagi okay :)

Selamat Membaca,Hope you enjoy here :)

Kbai,muchlove Yaya ibrahim :)

Friday, 23 December 2011

testing.testing.testing


In The Name Of Allah Most Gracious Most Merciful


Assalamualaikum,
Hai awak semua..Ini first entry saya kat belog ni kann.So saje jerr nak testing2 kann.So tunggu next entry for my introduction about  me and everything around me :) 
Kbai,muchlove .